GrillLand

2017.jún.18.
Írta: Levesbáró Szólj hozzá!

Garam Masala Pác

India csodája

Az indiai konyha egyik alap fűszerkeverékét formáltuk át olajos páccá. Grill partikon segítségünkre lehet a csirke hús elkészítésén túl abban, hogy idény gyümölcsöket (őszibarack, sárgadinnye) grillezzünk köretnek vagy desszertnek. Helyezzünk 400-600 g szeletelt húst a pácolózacskóba, öntsük rá a…

Tovább

A grillezett gyümölcsökhöz egy történet

India hogyan hozza össze Palócföldet a Nyirséget

A hétvégén egy születésnapot ünnepelvén majd 30 rokon gyűlt össze az ország két különböző gasztronómiai régiójából, egy kellemes grillezésre. Sokféle húst készítettünk különböző ízesítéssel, valamint zöldségeket és gyümölcsöket is grilleztünk. A Garam masala páccal elkészített gyümölcsöt (alma,…

Tovább
süti beállítások módosítása