Óbuda legjobb karácsonyi rendezvénye
A legfinomabb hurka
A Főtéri sokadalomba kimentünk Barnánkkal. Kis korcsolya, forralt bor, hurka, kolbász. Nagyon élveztük. Szeretem a pecsenyések sültjeit, ma viszont igazán kellemes meglepetés ért. Olyan véres hurkát ettem, amit imádok, zsemlés enyhén édeskés, nem túlzottan fűszeres, ilyet készítettünk annak idején a Budakalászi Schieszl Vendéglőben. Ha meg akarjátok tudni a receptet akkor nézzétek meg: https://www.youtube.com/watch?v=Bh9r0N5DlHQ.
Amikor megettem, visszamentem megkérdezni ki készítette a hurkát kolbász. Az eladó srácok elmondták, hogy a Borda húsfeldolgozóból kapták. Kár, hogy ma már vége lett a rendezvénynek, de ha meg akarjátok kóstolni akkor érdemes kirándulni Budakalászra a vendéglőbe, vagy Dunabogdányba a Borda húsboltba.